Український виробник представив потужну модель на базі МАЗ (фото)

Новинка має просторі пасажирське та вантажне відділення.

0
406

Завод спеціального обладнання представив свою нову роботу – автомайстерню ФМА-N3-5316 на базі шасі МАЗ-5316F5, яка може перевозити до 8 пасажирів та необхідне обладнання та інструмент дорогами всих категорій, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі підприємства.

Фургон автомайстерні має пасажирське та вантажне відділення. В пасажирському відділені встановлені рундуки з підголівниками, відкидна стільниця, та все необхідне для комфортного розташування людей. Вантажне відділення має нішу для завантаження необхідного обладанняння/інструменту, вікна, зручні сходи для доступу до вантажного відсіку фургону. На даху фургону встановлений багажник для кріплення драбин та переносних заземлень контактної мережі.

Спецавтомобіль має колісну формула 4×4, безкапотну кабіну з роздільним лобовим склом. Під капотом в машини встановлений двигун Евро-5 потужністю 330 к.с. Каркас фургону типу Кунг – зі скосами зовнішніх повздовжніх ребер. Платформа – зварна конструкція з холоднокатаного металевого профілю, покращеного типу, з посиленими лонжеронами. Кріплення до рами – комбінованого типу

Стіни, стеля та двері автомайстерні виготовлені з клеєних сендвіч-панелей відповідно до габаритних розмірів фургону. Фургон має високу ремонтопридатність та можливість заміни окремих елементів стін та стелі у разі їх механічного пошкодження. Підлога пасажирського відділення вкрита автомобільним протиковзьким покриттям типу Автолін. Вантажне відділення вкрито бакелітовою фанерою.

З додаткового обладнання в машині встановлені переговорний пристрій з водієм (в пасажирському відсіку), сходи для доступу в пасажирський відсік фургону автобусного типу. Є додаткові висувні сходи для доступу до вантажного відсіку фургону. По правому борту розташований відсік 1000x700x700 мм з дверцятами зовні. На даху фургону встановлений багажник для кріплення драбин та переносних заземлень контактної мережі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!