Hyundai представила новий седан за $7 тисяч (фото)

0
705

В Індії відбулась прем’єра компактного седана Hyundai Aura, побудованого на базі нового хетчбека i10. Ця модель є найменшою чотиридверкою в модельному ряду корейської марки.

Довжина Hyundai Aura становить 3 995 міліметрів, що на 405 міліметрів коротше «Соляріса». За індійським нормам, машини коротше 4-х метрів мають податкові пільги і коштують набагато дешевше на відміну від більших авто.

Для «Аури» доступні 4-циліндровий бензиновий «атмосферник» на 1,2-літра потужністю 83 кінські сили (114 Нм крутного моменту), 1,0-літрова «турботрійка» на 100 кінських сил (172 Нм крутного моменту) і ще один 3-циліндровий силовий агрегат – 1,2-літровий «турбодизель» на 75 кінських сил (190 Нм крутного моменту). Усі силові установки поєднуються з 5-швидкісною ​​МКПП, а для бензинового «атмосферника» і «турбодизеля» опціонально запропонують «робот» з одним зчепленням на стільки ж швидкостей.

У список оснащення новинки входять світлодіодні денні ходові вогні, 15-дюймові диски, камера заднього огляду, бездротова зарядка для гаджетів і система мультимедіа з 8-дюймовим сенсорним екраном з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Продажі Hyundai Aura в Індії стартують у лютому 2020 року. Седан продаватимуть за ціною від 499 990 рупій, це приблизно 7 тисяч доларів США за актуальним курсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!