В мережі з’явилося зображення електричного універсала Volkswagen ID.3 Wagon

Незалежний художник опублікував своє бачення того, як може виглядати електрична модель VW ID.3 в кузові універсал. Поки що немає даних про те, чи буде німецький бренд працювати над подібним авто.

0
1048

Є два типи транспортних засобів, які набирають популярність останнім часом – позашляховики / кросовери і електромобілі. Позашляховики пропонують багато вільного місця в салоні і досить великий дорожній просвіт – якості, яких ви не знайдете в звичайних машинах, таких, як седан. 

 У той час як електромобілі можуть похвалитися миттєвим стартом завдяки тому, що максимальний крутний момент мотора доступний вам завжди, ну а крім того, вам не потрібно буде витрачатися на бензин чи дизельне паливо.
З урахуванням вищесказаного, автовиробники роблять свої власні електричні позашляховики, які поєднують в собі обидві зростаючі тенденції в автомобільній промисловості. І треба сказати, що вже багато компаній представили подібні авто. У німецького Mercedes є електричний кросовер EQC, а у британського Jaguar – модель під назвою I-Pace. Американський бренд Tesla ще давним-давно почав продажу свого кросовера Model X, а в найближчі місяці почне реалізацію нового SUV Model Y. Навіть компанія Ford вже представила свій повністю електричний кросовер Mustang Mach-E.  

На опублікованому нами рендері зображена німецька модель Volkswagen ID.3 в кузові універсал. На думку багатьох аналітиків, саме такий форм-фактор автомобіля дозволить йому стати ідеальною альтернативою електричним позашляховиків / кроссоверам. Як я і сказав вище, це всього лише візуалізація на універсал, яка була створена незалежним художником з ніком Kleber Silva.

 Переосмислена версія електричного ID.3 виглядає дійсно чудово. Не тільки тому, що деяким з нас по-справжньому подобаються універсали, а й через те, як ця машина дійсно красиво виглядає, особливо ззаду. Нам особливо подобається, як дах звужується ззаду, додаючи спортивну привабливість стандартного електричного хетчбеку.

 Компанії Volkswagen дійсно варто подумати про додавання електричного універсалу в своє сімейство ID. Тенденція, можливо, не диктує цього, але наявність альтернативи для тих, хто не любить позашляховики, але хоче просторі автомобілі, не зашкодить, враховуючи гнучкість модульної платформи MEB, на якій і побудовані всі сучасні електромобілі бренду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!