У пробці помітили прототип нового Mercedes E-Class Coupe (фото)

0
349
Новинка 2021 модельного року була помічена на дорогах загального користування з мінімальним камуфляжем. Можна вже зараз помітити оновлені елементи екстер’єру автомобіля, зокрема нові фари.
Нові версії представницького седана S-Class і найпотужнішого купе AMG Black Series, можливо, стануть найбільш очікуваними новинками Mercedes в наступному році, але 2020 рік також стане роком, коли німецький автовиробник оновить бізнес-сімейство E-Class. На опублікованому зарубіжними виданнями «шпигунським» відеоролику відображено купеобразного виконання моделі, яке отримає внутризаводской індекс C 238.
Незважаючи на невелику кількість маскування, абсолютно очевидно, що версія купе Е-класу 2021 модельного матиме нові фари, такі ж, як і в інших найновіших моделях компанії, представлених в останнім часом. 

Біла стрічка, наклеєна ззаду, вказує, що задні ліхтарі також отримають деякі зміни, але є ймовірність, що вони будуть обмежені лише появою нової графіки.

Очікується, що крім нових «світильників» і, можливо, переглянутих бамперів, німецьке бізнес-сімейство зазнає деяких змін в салоні. Логіка підказує нам, що інформаційно-розважальна система COMAND буде видалена, щоб звільнити місце для більш просунутого набору екранів MBUX – один для віртуальної «приборки», а інший для мультімедійкі.

 Ми не чули про якісь можливі зміни в лінійці двигунів, хоча і не будемо надто здивовані, якщо Mercedes запропонує більше електрифікованих силових агрегатів з м’якою гібридною технологією, щоб відповідати більш суворим правилам за кількістю викидів WLTP. Також буде цікаво подивитися, чи зміняться «заряджені» виконання AMG 53 і 63 чи ні.

Судячи з відносно невеликій кількості камуфляжу, яке знаходиться на цьому прототипі, це може означати, що Mercedes в недалекому майбутньому представить оновлену версію E-Class. Седан може дебютувати вже в березні 2020 року на автосалоні в Женеві.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!