BMW представив M8 Gran Coupe в ексклюзивному виконанні First Edition: ціна і фото

0
1912
Баварська компанія почне виробництво «зарядженого» 4-дверного купе BMW представив M8 Gran Coupe в ексклюзивному виконанні First Edition в березні наступного року. Всього буде зібрано 400 екземплярів, а ціна на кожен складе 230 000 доларів.
При початковій ціні в 3 млн гривень, 4-дверне купе 8 серії Gran Coupe в базовій комплектації 840i вже є одним з найдорожчих моделей BMW, які ви можете купити. Але при бажанні, ви можете заплатити набагато більше грошей за розкішний седан – йдеться про високопродуктивний виконанні M8 Competition Gran Coupe. Буквально пару хвилин назад, прес-служба бренду оголосила про те, що покупцям скоро буде доступна ще дорожча комплектація First Edition, тираж якої буде обмежений всього 400 автомобілями для всього світу. 

Повідомляється, що перші вісім примірників новинки будуть містити кілька найбільш ексклюзивних фішок, які будуть відрізняти і від всіх інших версій авто.
Дизайн екстер’єру автомобіля в значній мірі натхненний концептом M8 Gran Coupe, представленим ще в березні 2018 року на автосалоні в Женеві в якості попереднього перегляду майбутньої серійної моделі. Флагманський седан BMW отримав ексклюзивний колір кузова Aurora Diamond Green Metallic, який поєднується з акцентами з позолоченої бронзи.

Фірмові «ніздрі» фальшрадиаторної грати обрамлені золотистим кольором, як данину гоночних автомобілів BMW минулих років, в той час як передня стійка прикрашена номером автомобіля в серії – напис ця буде викарбувано лазером. На дверних порогах буде знаходиться позначення «BMW Individual Manufaktur», а значок «1 з 8» розташується на задніх дверях.

Німецька престижна марка також доклала додаткові зусилля для створення особливого інтер’єру – зокрема килимки для підлоги є ексклюзивними, і є додаткові елементи, що вказують, що це не просто M8 Competition Gran Coupe. Салони перших восьми автомобілів First Edition оброблені шкірою Merino, а також Taruma Brown.

У той час як виробництво M8 Gran Coupe почнеться в березні 2020 року, перші вісім автомобілів серії вже побудовані. Вони призначені для внутрішнього ринку Німеччини, США, Швейцарії, Бельгії, Великобританії, Японії та Катару. Машина коштує близько 230 000 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!