Пікап Hyundai Santa Cruz знову помітили на тестах (фото)

Сьогодні в мережі опубліковали нові фотографії, які підтверджують, що пікап знаходиться на попередньому етапі тестування, оскільки задні ліхтарі не є серійними.

0
915

За словами керівника Центру глобального дизайну Hyundai в Намьяне, Південна Корея, серійна модель буде мати оновлений дизайн. Як пояснив Санг Юп Лі, майбутній пікап буде «набагато більш відмітним» і матиме «набагато більш індивідуальний характер», ніж добре прийнятий концепт-кар. Про дизайн новинки можна також судити зі шпигунських знімків – пікап таємно тестується на випробувальному полігоні Hyundai в Каліфорнії, недалеко від Лос-Анджелеса.

Крім того, Hyundai Motor і її філії знаходяться в процесі оновлення постачання заводу в Алабамі, оскільки компанія вирішила виробляти Tucson наступного покоління (з кодовою назвою NX4) на початку 2020 року, а запуск похідного пікапа намічений на кінець 2020 року.

Згідно з наявними даними, Hyundai Santa Cruz буде оснащений гібридною силовою установкою, в основі якої лежить 2,5-літровий двигун. Його цільовим ринком стане «нове покоління покупців».

Що стосується того, як буде виглядати пікап, це ще належить з’ясувати, але Hyundai використовував фотографії концепту Santa Cruz для свого предсерійного релізу, що змусило б повірити, що майбутній вантажівка буде багато в чому нагадувати його прототип.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!