Чим здивує американська версія кросовера Audi Q7

Європейці познайомилися з оновленим Audi Q7 ще на початку цього року. Тепер же німецький кросовер прибуває до Америки.

0
3739
Компанія Audi поділилася подробицями про американську версії кросовера Q7. Оновлений SUV отримує змінену радіаторну решітку з вертикальними смугами, трохи підретушовані бампер, модернізовану оптику, а також алюмінієво-оптичні захисні пластини і нові легкосплавні диски на 19 дюймів. У салоні рестайлінгового кросу знайшлося місце для двох дисплеїв: верхній тачскрін з діагоналлю 10,1 дюйма бере на себе функції мультимедіа, а за допомогою нижнього екрану можна управляти «кліматом» і окремими функціями авто, що відповідають за зручність і комфорт.
Крім цього, «американський» Audi Q7 обзавівся 12,3-дюймової віртуальної «приборки», ефектним панорамним люком на даху, дерев’яними декоративними вставками, передніми кріслами з підігрівом і електрорегулюванням відразу по восьми напрямках, мультифункційним кермом тощо. 

Кросовер в версії Luxury отримує обшивку з алькантари і передні сидіння з функціями вентиляції та масажу. 

По частині електроніки тут варто виділити нову систему екстреної допомоги, яка підтримує постійний зв’язок з водієм. Якщо останній не реагує на серію попереджень, то автомобіль зупиниться і включить «аварійки». 

Під капотом оновленого Audi Q7 ховається новий трилітровий мотор TFSI V6 з віддачею 335 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Його динамічні характеристики трохи вищі, ніж у колишнього движка (+6 к.с. і 60 Нм крутного моменту). Мотор працює в зв’язці з 8АКПП і системою повного приводу quattro. До «сотні» крос розганяється всього за 5,7 секунди. До дилерів марки в США Audi Q7 2020 модельного року добереться в самий найближчий час. Прайси на новинку стартують з позначки в 60 800 доларів. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!