Toyota відмовляється від бензинових версій Corolla в Європі

0
1168

Компанія Toyota перестане випускати бензинові версії Corolla для ринку Європи. За даними від представників виробника, поставки транспортних засобів будуть зупинені в 2020 році.

Corolla в бензиновій версії зараз продається з мотором на 1,2 літра при потужності в 95 кінських сил. Багато експертів негативно оцінили таке рішення компанії, так як транспортний засіб є одним з найбільш продаваних на території Європи. Незважаючи на це, виробник збирається продовжити впровадження ідей екологічності, через що на заміну Corolla прийдуть відразу кілька гібридних автомобілів.

У 2020 році Toyota презентує моделі GR Sport і Trek, які будуть продаватися тільки в версіях з електричними силовими агрегатами. Corolla з’являться в продажу в оновленій варіації з гібридними моторами. Привід в транспортних засобах нового покоління буде тільки переднім.

Представники компанії назвали запуск Corolla GR Sport, хоча зміни в автомобілі можна назвати «косметичними». За винятком нового силового агрегату транспортний засіб зберегло стиль попередника. Легкий аеродинамічний обвіс додаткового дисками з легкого сплаву на 18 дюймів. Салон моделі також залишився без істотних змін.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!