Електричний кросовер Mercedes EQA тестується в серійному кузові (фото)

0
633
В мережі з’явилися свіжі шпигунські фотографії, які демонструють тестовий прототип електричного кросовера. Судячи з усього, модель вже в серійному кузові, і проходить зимові випробування агрегатів.
Новий електричний кросовер Mercedes-Benz EQA готується до офіційної презентації. Зараз же модель проходить кінцеві випробування на дорогах загального користування в Скандинавії. Судячи з усього, компанія перейшла до випробувань агрегатів в жорстких зимових умовах з високими негативними температурами.

Кросовер побудований на новій модульній платформі MFA II, створеної спеціально для можливості використання ДВС і електромоторів. Ця ж платформа використовується для нової моделі Mercedes-Benz GLA. Обидві моделі також схожі в дизайні і концепції: короткі звіси, однакова лінія даху, а також схожий дизайн корми. Проте, передня частина повинна значно змінитися. Там з’явиться фальшива решітка радіатора, нова головна оптика і додаткове освітлення.

Mercedes-Benz EQA буде оснащуватися повністю електричною установкою, з поки ще невідомими характеристиками. Запас ходу складе не менше 480 км на повному заряді. Ємність батареї також не повідомляється. Привід передній і повний.

Презентація електричного кросовера повинна відбутися вже в наступному році. Вартість і подробиці комплектацій поки не повідомляються.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!