Лімітований Dodge Challenger з пробігом 1 660 км виставили на продаж (фото)

0
1889
Автомобіль продає глава дизайнерського підрозділу концерну FCA Ральф Жиль. Вартість підтриманого спорткара становить 140 000 доларів, причому модель має серійний номер 0004.
Всього з конвеєра зійшло 3 300 примірників найдорожчого Dodge Challenger SRT Demon, і сьогодні вже неможливо купити новий автомобіль. Проте, модель з пробігом іноді трапляється в продажу, але її вартість залишається високою, особливо за збережені зразки без великого пробігу.

Зараз же на майданчику Platinum Motor Cars Detroit з’явилося унікальна пропозиція. Там продається червоний Dodge Challenger SRT Demon практично в стані нового. На одометрі значиться всього 1 032 миль (1 660 км). Крім цього, автомобіль належить голові дизайнерського підрозділу Fiat-Chrysler Automotive, і має один з перших серійних номерів 0004.

У повідомленні не говориться, чи продається автомобіль в повному комплекті, але в штатну комплектацію також входив фірмовий бокс з інструментом. Також на фотографіях можна помітити, що фірмова гума була замінена на 20-дюймові Pirelli.

У своєму Instagram акаунті Ральф Жиль зазначив, що він володіє автомобілем два роки, і жодного разу не тестував його на драг-рейсі. Пробіг реальний і автомобіль не був в ДТП або в ремонті. Продає його через необхідність звільнити місце під новий проект.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!