У Німеччині стартував позабюджетного продаж Volkswagen Golf 8

0
1454
На початку продажів марка запропонувала німецьким автомобілістам тільки одну комплектацію нового Volkswagen Golf під назвою «Life». Вартість хетчбека в такому виконанні перевищила позначку в 27 тисяч євро.
Популярний у всьому світі хетчбек Volkswagen Golf, який змінив покоління, нарешті став доступний для покупки. Новинка дісталася до німецьких дилерів марки. Нагадаємо, Volkswagen Golf 8 дебютував ще півтора місяці тому в рамках спеціального заходу в Вольфсбурзі. Основою для хетчбека наступної генерації послужила модернізована модульна платформа MQB. Також були підкориговані його габарити: довжина підросла на 26 мм до 4 284 мм, висота втратила 36 мм – 1 456 мм, ширина залишилася колишньою – 1 789 мм, а до колісній базі приплюсували 16 мм – 2 636 мм.

Поки шанувальники марки в Німеччині отримали доступ тільки до комплектації «Life» з початковим цінником в 27 510 евро (більш 1,94 млн руб). 

Моторна гамма новинки включає в себе бензинові двигуни з віддачею 130 і 150 к.с., а також два дизеля потужністю 115 і 150 к.с. Бензинові мотори працюють в парі з 6МКПП, а для 150-сильного TDI виробник передбачив 7-ступінчастий DSG. У наступному році в продажу з’являться більш бюджетні Volkswagen Golf за ціною 20 тисяч євро, а також хетчбеки в особливому виконанні Style і R-Line.

Новий Golf називають найтехнологічнішим за всю історію цієї моделі. Так, восьме покоління хетчбека отримує віртуальну «приборку», передову мультимедіа з підтримкою голосового управління, яка вміє оновлюватися «по повітрю», а також сенсори і джойстики, електронний ключ в смартфоні і багато іншого. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!