Чому не варто тримати автомобіль в гаражі взимку

0
576

Багато автомобілістів впевнені в тому, що гаражне зберігання має велику кількість переваг для автомобіля.

Ось тільки, згідно з проведеними дослідженнями, не варто тримати машину в гаражі взимку. Основна причина полягає в різниці температури навколишнього середовища. Вся справа в тому, що на вулиці значно холодніше, в порівнянні з температурою гаража. Саме тому, загнавши машину в гараж, водій повинен розуміти, що вона почне відтавати, буде з’являтися зайва вологість, яка негативно позначиться на процес корозії машини.

Крім того, ще однією причиною негативного впливу гаражного зберігання на автомобіль стає відсутність вентиляції, яка не дозволяє повітрю повноцінно циркулювати, що в свою чергу не дає випаровуватися волозі і призводить не тільки до появи корозії, але і до виникнення різних неприємних запахів.

При зимовому зберігання автомобіля на вулиці таких проблем не виникає. Відзначимо, що купуючи машину на вторинному ринку і чуючи від продавців про гаражне зберігання, багато потенційних покупців замислюються на тему того, чи влаштує їх такий автомобіль і які проблеми з ним можуть виникнути в подальшому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!