Mercedes GLA: опублікований черговий відеотизер

0
412
Компанія активно готується до урочистої презентації нового кросовера GLA. Цього разу на відео нам показали практичність моделі з широкою можливістю трансформації за формулою 40 + 20 + 40.
Німецький концерн Mercedes представить нове покоління GLA в рамках спеціального заходу 11 грудня 2019 року. В рамках підготовки до дебюту, прес-служба продовжує тизерну кампанію в соціальних мережах. На свіжому відеоролику нам показали практичність, яку можна порівняти з компактними мінівенами. Задні сидіння отримали можливість складання спинок за формулою 40:20:40, а також регулювання по горизонталі.
Аналогічні сидіння ми вже бачили у моделей Mercedes-Benz GLB і B-Class. Тому зовсім не дивно, що черговий доступний і компактний кросовер отримав аналогічну формулу. Така конструкція дозволила зберегти обсяг багажника, а також збільшити простір для ніг.

У порівнянні з попереднім поколінням, кросовер виявився на 15 мм коротшим. Причому внутрішній простір збільшився за рахунок розтягнутій колісній базі. Крім того, дорожній просвіт збільшився більш ніж на 10 см.

На жаль, компанія поки не розкриває подробиці. Але більшість подробиць вже не є секретом. Моторна лінійка буде відповідати моделям A-Class. Дизайн інтер’єру також буде відповідати корпоративному стилю і моделям А класу. Привід тільки передній.

Більше подробиць стане відомо вже через п’ять днів. Тоді будуть озвучені ціни, комплектації, а також дата виходу на ринок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!