Volkswagen анонсував купеподібний крос Nivus (ВІДЕО)

Корпорація Volkswagen озвучила назву і продемонструвала пару зображень і відео-тизер нового купеобразного кросовера Nivus.

0
326

Недороге крос-купе, яке має всі шанси, стати успішною моделлю як в Південній Америці, так і на світовому ринку, з’явиться в наступному році.

Перші відомості про крос з’явилися ще влітку, спочатку його іменували New Urban Coupe, а потім, довірившись ряду ЗМІ – T-Sport, який бренд зареєстрував кілька місяців тому. Зараз же виявилося, що німецька марка прийняла рішення перервати традицію називати власні кросовери на букву T і привласнила новому авто абсолютно інше, нестандартне для себе найменування Nivus.

Очікується, що майбутній «паркетник» буде базуватися на модульній платформі MQB A0, яка лежить в основі «європейського» хетчбека Polo, компакт-кросу T-Cross і бразильського седана Virtus. Відповідно є ймовірність того, що купе-кросовер отримає ті ж мотори, що і VW Polo, який пропонується в Бразилії з двома атмосферними силовими агрегатами (1,0 MPI на 75 кінських сил і 1,6 MSI на 110 к.с. ) і 1,0-літровою “турботрійкою» продуктивністю 116 к.с. Двигуни функціонують в зв’язці з 6-швидкісною МКПП і 6-ДІПАЗОН «автоматом».

Новинку почнуть виробляти на бразильському підприємстві в Сан-Бернарду-ду-Кампу в травні наступного року. Передбачається, що її вартість буде варіюватися в межах 75 – 80 тис. реалів (500 000 гривень).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!