З’явилися перші зображення нового Volkswagen Golf GTI

0
463
Після дебюту нового покоління німецького хетчбека в мережі з’явилися перші фотографії його “зарядженої” версії без камуфляжу. Автомобіль отримав зміни як в екстер’єрі, так і з технічної частини.
У листопаді німецький автовиробник презентував восьме покоління Golf у Вольфсбурзі, Німеччина. Більш потужна версія GTI має лише символічні зміни в зовнішньому вигляді, тому Volkswagen навіть не став приховувати кузовні елементи під камуфляжем.
«Заряджений» хетчбек отримав радіаторну решітку іншої форми, а також оновлений передній бампер з покритим “сіткою” повітрозабірником більшого розміру. У Volkswagen Golf GTI є новий логотип і кілька інших елементів, що вказують на те, що перед нами спортивна версія. Також видають дану модифікацію червоні гальмівні супорти, спортивні сидіння і ряд інших елементів.

Під капотом Volkswagen Golf GTI наступної генерації знаходиться 2,0-літровий чотирициліндровий двигун, який видає потужність приблизно в 300 кінських сил. Продажі новинки повинні стартувати до кінця 2020 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!