Перший кросовер Genesis GV80 повністю розсекречений до офіційної прем’єри (фото)

0
923
Майбутня новинка викликала справжній ажіотаж серед експертів і фотошпигунів. До цього часу в мережі вже з’являлося безліч знімків прототипів, але зараз вдалося отримати фотографії серійного зразка прямо з заводу.
В мережі опублікували ряд фотографій з конвеєра компанії Hyundai, де стартувало виробництва першого преміального кросовера Genesis GV80. На фотографіях можна детально розглянути передню і задню частину, а також дизайн інтер’єру. Причому офіційний дебют повинен відбутися тільки 19 грудня, хоча виробництво кросовера ведеться з 2 грудня.
Судячи з фотографій, модель виконана відповідно до сучасної концепції корпоративного стилю, а також отримала ряд дизайнерських рішень від концептуального попередника. Особливою «родзинкою» виявилася головна оптика, візуально розділена на два рівних ярусу у вигляді двох смужок світлодіодних модулів. Задні фари виконані у відповідному стилі.

Передня частина також відрізняється масивним п’ятикутними гратами радіатора, фактурним капотом, і вираженими передніми крилами. На кормі можна відзначити великі овальні вихлопні наконечники, а також велику напис «Genesis» на п’ятій двері.

В салоні, по суті, щось виділити особливе не виходить. Увагу привертає рульове колесо, особливо в світлій обробці, а також вузький 14,5-дюймовий дисплей мультимедійної системи на передній панелі. Крім того, автомобіль оснащуватиметься як аналогової, так і повністю електронною панеллю приладів.

В якості силового агрегату буде запропоновано три різних мотора: бензиновий турбомотор на 2,5 літра, здатний розвивати до 300 кінських сил; 3,0-літровий турбодизель на 280 сил і 589 Нм крутного моменту; а також топовий варіант з 3,5-літровим турбомотором V6, здатний розвивати до 380 сил і 530 Нм. У парі з усіма варіантами буде працювати автоматична роботизована трансмісія на вісім ступенів. Привід задній або повний.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!