В мережі з’явилися фото інтер’єру оновленого BMW 2 серії Active Tourer

0
260
Невеликий сімейний автомобіль від баварської компанії збільшиться в розмірах і зможе отримати технічну підтримку нової служби iNext tech. Очікується, що новий 2-й серії Active Tourer дебютує в 2021 році.
BMW 2 серії Active Tourer можна назвати дуже цікавою машиною. П’ятидверний мінівен є головним продуктом компанії в цьому сегменті на території країн Євросоюзу. Варто відзначити, що ще більша версія цього автомобіля, яка отримала позначення Gran Tourer, більше не буде продаватися, а ось Active Tourer отримає нове покоління, причому має трапиться це вже досить скоро. 

Саме на це намякают нові «шпигунські» фотографії, які дають нам перший погляд на прототип новинки, а також дозволяють порівняти її з нинішньою версією автомобіля.

Почнемо з того, що камуфляж все ще досить щільний на цьому прототипі, і він дуже сильно заважає нам розглядати те, що ж знаходиться спереду і ззаду автомобіля. Загальна форма, що не буде незнайома власникам нинішнього Active Tourer, оскільки великі двері займають тепер більшу частину простору з боків.
Високий дах спускається трохи позаду. Хоча камуфляж і раніше важкий в передній частині, ми бачимо, що як і майже всі нові BMW, оновлений мінівен отримає більші радіаторні грати. Схоже, її розмір буде не таким божевільним, як у нових M3 і M4, але він все ж величезний в порівнянні з моделлю нинішнього покоління.

Ці фотографії також дозволяють нам побачити, що ж знаходиться в салоні новинки, хоча на цьому етапі тестування ми бачимо і тут маскування, так що цілком може бути, що остаточні елементи дизайну ще не встановлені. Схоже, що на макеті є цифрові дисплеї, один з яких буде слугувати віртуальним «приборки», а на іншій буде виводиться картинка від центральної інформаційно-розважальної системи.

З чуток, перед нами абсолютно нове покоління моделі Active Tourer, яке отримає внутрішнє позначення U08. Порівняльні фотографії показують, що новинка безумовно трохи більше, ніж зараз, хоча машина також повинна використовувати переднеприводную платформу з повним приводом в якості додаткової опції.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!