В мережу потрапили фото салону купеобразного кросу від Geely і Volvo

Новий паркетник Lynk & Co кілька днів тому вже був «розсекречений» на рекламних зображеннях і ескізах. Цього разу в мережі опублікували нові «живі» фото стильного крос-купе, а також детальні зображення салону.

0
983

Спільний проект Geely і Volvo – компанія Lynk & Co – готується вивести на ринок свою нову модель. Це буде купеподібний кросовер під індексом 05. Нагадаємо, в модельному ряду марки вже є кросовери 01 і 02, а також седан 03. А ось авто з індексом 04 тут немає – цю цифру в Китаї вважають нещасливою. Проте є думка, що «четвірку» приберегли для нового хетчбека. «Свіжими» знімками нового кросовера від Geely і Volvo без будь-якого камуфляжу поділився китайський портал «Autohome». Марка, в свою чергу, поширила детальні фото салону новинки.

Передня частина нового кросовера виконана у фірмовому стилі марки з тією різницею, що новинку покладаються нові бампери і оригінальна радіаторна решітка. В основу моделі лягла платформа CMA, над чиїм створенням попрацювали фахівці Geely і Volvo. У довжину Lynk & Co 05 досягає 4 592 мм, що на 80 мм більше кросовера Lynk & Co 01. А ось колісна база у них однакова – 2 734 мм.

Салон авто вийшов самобутнім: нова передня панель, стильне кермо (за даними китайських ЗМІ, з тачпадом), спортивні крісла з обробкою з шкіри Nappa та замші, а також сучасна мультимедіа з великим тачскріном і ін.

У моторну гамму новинки можуть увійти силові агрегати, що використовуються на інших моделях марки. Так, Lynk & Co 05 може отримати бензинові мотори від Volvo: півторалітрова 180-сильна «турботрійка», дволітрова «турбочітвірка» потужністю 190 к.с. або 254-сильний мотор з таким же робочим об’ємом. Привід може бути переднім або повним. Експерти не виключають, що крос-купе отримає і гібридні версії.

Продажі Lynk & Co 05 намічені на першу половину 2020 го. А ось публічну прем’єру новинки можуть організувати вже в цьому році. На майбутній рік марка запланувала вихід на ринок Європи. До України вона теж дістанеться, правда, за термінами ніякої конкретики поки немає. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!