Як вам такий дизайн пікапа Tesla Cybertruck?

Дизайнери з команди Abimelec Design представили свою версію електричного пікапа Tesla Cybertruck. Вони вирішили встановити в машину потужний бензиновий двигун V8.

0
792

Американський повністю електричний пікап Tesla Cybertruck демонструє креативність дизайнерів бренду і це, мабуть, одна з кращих речей в історії Tesla. Практично всі в цьому світі обговорюють цей автомобіль і його екстравагантний зовнішній вигляд і навіть поліція Дубая вирішила взяти участь в суперечках – їх прес-служба опублікувала створене в графічному редакторі зображення пікапа Cybertruck, який отримав фірмову ліврею тамтешньої поліції. Інші хлопці представили вантажівка Tesla навіть в якості фургона, дводверного пікапа і панельного фургона.

Як і очікувалося, у команди незалежних дизайнерів Abimelec Design є свій погляд на невдалий (з позиції його екстер’єру) вантажівка. Яка ідея їхнього бачення електромобіля від американського бренду? Пікап Tesla отримує прозору кришку вантажної платформи, в якій знаходиться потужний бензиновий мотор V8 Hellcat, з двома вихлопними трубами.

Ми вважаємо, що це безглуздо, і незалежно від того, наскільки крутими є двигуни сімейства Hellcat, концепція Tesla про пікап без викидів шкідливих речовин далеко від передумови використання двигуна Hellcat. Але, агов, хороша спроба, і ми дійсно не думаємо, що Абімелек серйозно ставився до нещасливої ідеї.

Дизайн Abimelec змінив зовнішній вигляд Cybertruck в поєднанні з доповненням Hellcat. Машина отримала світловідбиваючі панелі і колісні диски, з популярному в 80-х роках минулого століття дизайном. Дизайнери «подарували» пікапу більш широкі крила і трохи змінили передню частину машини – з’явилося більше незграбних панелей. Ну і завершую зміни стилю двоколірна обробка кузова.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!