Прототип гоночного Ferrari помітили під час випробувань в міських умовах

0
197
Фотошпигуни помітили на дорогах загального користування тестову модель Ferrari, схожу на спорткар 488 Challenge Evo. Швидше за все, це його нова версія, більше орієнтована не так на трек, а на міські умови.
У Маранелло був помічений спортивний автомобіль італійського автовиробника Ferrari. За зовнішнім виглядом екземпляр дуже схожий на 488 Challenge Evo, тому що оновлений дизайн автомобіля, орієнтованого для гоночної траси, повністю відповідає кузову замаскованого прототипу. Однак не зовсім зрозуміло, чому спорткар тестують в міських умовах, а не на треку. 

 Варто відзначити, що автомобіль прихований під камуфляжем, хоча його офіційна прем’єра відбулася 28 жовтня під час Ferrari Finali Mondiali на трасі Муджелло. Експерти ризикують припустити, що даний екземпляр – це тестовий мул для майбутньої версії, орієнтованої на пересування по місту. Інші сходяться на думці, що Ferrari тестує нову силову установку.

  На даний момент правильніше буде розглянути спорткар як прототип, пов’язаний з 488 Challenge Evo. У нього є невелика крило з кінцевими пластиною під бічним дзеркалом, яке також було представлено на моделі Evo.  

 Відомо, що в планах італійського автовиробника запустити 10 додаткових автомобілів до кінця 2022 року. Одним з них стане перший позашляховик Purosangue. А враховуючи, що Ferrari планує випускати по одній новій моделі гіперкара, як мінімум, кожні десять років, то наступника LaFerrari 2013 можна очікувати до середини наступного десятиліття.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!