Названі найкращі гібридні автомобілі 2019 року (Фото)

0
245

Видання Green Car Journal назвало призерів премії Green Car of the Year («Зелений» автомобіль року»).

Фахівці Green Car Journal оголосили переможців конкурсу Green Car of the Year, де щорічно беруть участь гібриди або моделі з найбільш ефективним силовим агрегатом.

Головний приз Green Car of the Year отримала Toyota Corolla. У категорії кросоверів переможцем виявився Honda CR-V.

Варто відзначити, що Corolla обійшла в змаганні Ford Escape, Hyundai Sonata, Kia Soul і Mazda3. Японський кросовер Honda CR-V змагався з Ford Explorer Hybrid, Subaru Crosstrek Hybrid, Toyota Highlander Hybrid і Toyota RAV4.

Кросовер Honda CR-V 2020 модельного року став першим гібридним кросовером корейського бренду вийшовши на ринок північної Америки. За заявами Honda, вже до 2030 року приблизно дві третини всіх моделей в лінійці автовиробника отримають електричні двигуни. Варто відзначити, що електрокари користуються великою популярністю, адже в 2019 року продажі таких автомобілів зросли на 34% і склали 50 тис. примірників.

Гібридна Toyota Corolla з’явилася в США в 2018 році. Силова установка автомобіля складається з 1,8-літрового атмосферного двигуна, що працює спільно з двома електромоторами-генераторами. Сумарна віддача агрегату становить 122 к.с.

Нагадаємо, що в 2018 році призерами стали гібридний Mitsubishi Outlander, а Honda Insight отримала головний приз. Для Honda перемога CR-V стала шостою за весь час існування Green Car Journal. Переможцями в цій номінації ставали такі моделі японського автовиробника як: Civic Natural Gas, Accord, Clarity і HR-V.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!