Новий кросовер KIA KX3 готовий до дебюту в Гуанчжоу

0
396
Новий корейський кросовер сфотографували під час підготовки стенду марки. Відкриття автосалону відбудеться через кілька днів, і в Гуанчжоу вже прибувають перші учасники.
Мотор-шоу в китайському Гуанчжоу запрацює 22 листопада. Поки ж марки-учасниці приступають до перших приготувань. Так, монтаж свого стенда вже почала компанія KIA. Під час цих робіт журналістам вдалося сфотографувати новий кросовер KIA KX3. Знімки майбутнього дебютанта публікує портал «Autohome». Нагадаємо, KIA KX3 2020 називають одним з варіантів кросовера KIA Seltos, який в майбутньому році дістанеться до нашої країни. У плані екстер’єру два цих SUV схожі, а ось інтер’єри і переліки доступних опцій у них різні. Так, при оформленні салону KX3 виробник використовував інші матеріали обробки, а віртуальна «приборка» тут візуально об’єднана з великим тачскріном мультимедіа.
У довжину передньопривідна новинка досягає 4 345 мм при колісній базі 2 630 мм. Як мотора покупцям поки запропонують єдиний полуторалітровий «атмосферник» потужністю 115 к.с., що поєднується з 6МКПП або варіатором CVT. 

Уже в початковій версії KX3 оснащується відразу шістьма подушками безпеки, 2-зонним клімат-контролем, системою стабілізації і легкосплавними дисками на 17 дюймів. З ростом комплектацій з’являються преміальна медіасистеми Bose, камери кругового огляду, шкіряна обробка салону і пр. Очікується, що вартість новинки в Китаї стартує з позначки в 108 900 юанів (близько 400 000 гривень).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!