В мережі з’явилися рендери оновленого Porsche Panamera

Зображення були зроблені фахівцями на підставі шпигунських фотографій, отриманих з тестових випробувань.

0
305

Нинішнє друге покоління автомобіля випускається з 2016 року, і зараз настав час для оновлення зовнішності машини. Останнім часом рестайлинговая версія авто нерідко потрапляла в об’єктиви фотошпигунів. На підставі цих знімків, фахівці порталу «Колеса.ру» зробили рендерние зображення машини. У випадку з рестайлінгом можна говорити про еволюційні зміни. У передній частині виділяється нова конструкція бампера, в яку інтегровані C-образні світлодіодні елементи. Таке рішення може застосовуватися в якості габаритів і покажчиків повороту. Також були внесені зміни начинка головної оптики.

Невеликі зміни повинні торкнутися і задніх ліхтарів – світлодіодна смужка між фарами зроблена більш вузькою, в стилі моделі Macan. 

По знімках з тестів видно, що була трохи модифікована кришка багажника. Фахівці зобразили її з більш витонченою декоративною вставкою. Зміни повинні торкнутися і салону автомобіля. Уже відомо, що в кабіні буде встановлено рульове колесо від спорткара Porsche 991. З технічних особливостей найбільш очікуваною подією є поява модифікації «Lion» з силовою установкою потужністю 820 к.с. Представлена новинка буде вже в цьому календарному році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!