В мережі з’явилися рендери оновленого Porsche Panamera

Зображення були зроблені фахівцями на підставі шпигунських фотографій, отриманих з тестових випробувань.

0
305

Нинішнє друге покоління автомобіля випускається з 2016 року, і зараз настав час для оновлення зовнішності машини. Останнім часом рестайлинговая версія авто нерідко потрапляла в об’єктиви фотошпигунів. На підставі цих знімків, фахівці порталу «Колеса.ру» зробили рендерние зображення машини. У випадку з рестайлінгом можна говорити про еволюційні зміни. У передній частині виділяється нова конструкція бампера, в яку інтегровані C-образні світлодіодні елементи. Таке рішення може застосовуватися в якості габаритів і покажчиків повороту. Також були внесені зміни начинка головної оптики.

Невеликі зміни повинні торкнутися і задніх ліхтарів – світлодіодна смужка між фарами зроблена більш вузькою, в стилі моделі Macan. 

По знімках з тестів видно, що була трохи модифікована кришка багажника. Фахівці зобразили її з більш витонченою декоративною вставкою. Зміни повинні торкнутися і салону автомобіля. Уже відомо, що в кабіні буде встановлено рульове колесо від спорткара Porsche 991. З технічних особливостей найбільш очікуваною подією є поява модифікації «Lion» з силовою установкою потужністю 820 к.с. Представлена новинка буде вже в цьому календарному році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.