«П’ятий» Range Rover стане розкішнішим і функціональнішим

0
368
Концерн Jaguar Land Rover збирається зробити п’ятий за рахунком покоління своєї флагманської моделі ще більш привабливим завдяки багатому переліку опцій, новим силовим установкам і розкішної зовнішності. Все це допоможе SUV конкурувати з Bentley і Rolls-Royce.
Позашляховик Land Rover Range Rover зі зміною покоління виявиться найбільш технічно просунутим за всю півстолітню історію моделі. Новинка базуватиметься на модульній платформі MLA, що дозволяє встановлювати відразу два електродвигунчика – по одному на кожній осі. У перший час Range Rover наступної генерації буде продаватися з гібридними установками, в складі яких присутні традиційні ДВС. Пізніше до них приєднатися і повністю електричний позашляховик. За прогнозами експертів, батарею ємністю 100 кіловат-годин виробник може розмістити під підлогою SUV. З її допомогою новинка без підзарядки проїде понад 480 кілометрів.
За задумом керівництва Jaguar Land Rover, для конкуренції з Bentley Bentayga і Rolls-Royce Cullinan в сегменті люксових машин у нового Range Rover буде серйозна перевага. 

Це гнучка архітектура, що дозволяє застосовувати екологічно чисті силові установки. Крім цього, електрифікація «розв’яже руки» дизайнерам Land Rover в плані роботи над екстер’єром та інтер’єром авто.

При цьому, ставши розкішнішим, п’яте покоління Range Rover втратить частину свого позашляхового пакету, пише «AutoExpress». Воно ж публікує неофіційні рендери майбутньої новинки. Отже, за інформацією видання, в майбутньому у всій лінійці Range Rover акцент зроблять на їздові якості на шосе, а не на здатності на офф-роуд.

Виробництвом новинки займеться завод Jaguar Land Rover в британському місті Соліхалл. Це підприємство вже отримало близько 500 млн фунтів стерлінгів інвестицій. Помірно-гібридні і подзаряжаемо-гібридні версії Range Rover нового покоління дебютують, як очікують автоексперти, тільки в 2021 році. А ось публічна прем’єра електричного SUV запланована на 2022 й.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!