«П’ятий» Range Rover стане розкішнішим і функціональнішим

0
368
Концерн Jaguar Land Rover збирається зробити п’ятий за рахунком покоління своєї флагманської моделі ще більш привабливим завдяки багатому переліку опцій, новим силовим установкам і розкішної зовнішності. Все це допоможе SUV конкурувати з Bentley і Rolls-Royce.
Позашляховик Land Rover Range Rover зі зміною покоління виявиться найбільш технічно просунутим за всю півстолітню історію моделі. Новинка базуватиметься на модульній платформі MLA, що дозволяє встановлювати відразу два електродвигунчика – по одному на кожній осі. У перший час Range Rover наступної генерації буде продаватися з гібридними установками, в складі яких присутні традиційні ДВС. Пізніше до них приєднатися і повністю електричний позашляховик. За прогнозами експертів, батарею ємністю 100 кіловат-годин виробник може розмістити під підлогою SUV. З її допомогою новинка без підзарядки проїде понад 480 кілометрів.
За задумом керівництва Jaguar Land Rover, для конкуренції з Bentley Bentayga і Rolls-Royce Cullinan в сегменті люксових машин у нового Range Rover буде серйозна перевага. 

Це гнучка архітектура, що дозволяє застосовувати екологічно чисті силові установки. Крім цього, електрифікація «розв’яже руки» дизайнерам Land Rover в плані роботи над екстер’єром та інтер’єром авто.

При цьому, ставши розкішнішим, п’яте покоління Range Rover втратить частину свого позашляхового пакету, пише «AutoExpress». Воно ж публікує неофіційні рендери майбутньої новинки. Отже, за інформацією видання, в майбутньому у всій лінійці Range Rover акцент зроблять на їздові якості на шосе, а не на здатності на офф-роуд.

Виробництвом новинки займеться завод Jaguar Land Rover в британському місті Соліхалл. Це підприємство вже отримало близько 500 млн фунтів стерлінгів інвестицій. Помірно-гібридні і подзаряжаемо-гібридні версії Range Rover нового покоління дебютують, як очікують автоексперти, тільки в 2021 році. А ось публічна прем’єра електричного SUV запланована на 2022 й.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.