Audi тестує оновлений кросовер Q5 (фото)

Німецький середньорозмірний кросовер отримає незначні оновлення. Презентація новинки очікується в наступному році.

0
252

Преміальний кросовер Audi Q5 поточного покоління був представлений в 2017 році – машина отримала сучасний дизайн і підтримку найновіших технологій. Тепер же у нас є «шпигунські» фотографії оновленої версії моделі, яке буде позиціонуватися як оновлення в середині життєвого циклу. 

Місцями закамуфльований прототип новинки проходив дорожні випробування серед снігів. Нам поки що не готові показати передню і задню частини автомобіля, плівка знаходиться також і на бічних спідницях. 
Наші інсайдери повідомляють, що новинка запозичить елементи екстер’єру у більшого кросовера Q7. Версія Audi Q5 2021 модельного року отримає збільшену в розмірах рдіаторні грати і великі фари, які, як видається, отримають нову внутрішню графіком з металевою смугою. У задній частині машини повинні з’явиться оновлені задні ліхтарі, інший бампер і вихлопна система.

Судячи з усього, інтер’єр німецької новинки отримає скромне оновлення. Сенсорний екран інформаційно-розважальної системи Audi MMI може збільшитися до 10,1 дюйма, крім того, сама система повинна отримати нові функції. 

Поки що немає даних про склад оновленої моторної гами кроссовреа, однак, з огляду на, що мова йде про оновленої версії моделі в середині життєвого циклу моделі, а не про абсолютно нове покоління, можна не сумніватися в тому, що покупцям запропонують ті ж двигуни, що і зараз. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!