Позашляховик від мільйонера SCG Boot показали у всій красі (відео)

Легендарний баггі Hurst Baja Boot 1960-х років отримав реінкарнацію у вигляді сучасного легкого позашляховика. Базова версія здатна подолати повний маршрут гонки Baja 1000.

0
604

Компанія Scuderia Cameron Glickenhaus опублікувала перше живе відео нового позашляховика SCG Boot, побудованого за мотивами легендарної моделі Hurst Baja Boot 1960-х років. Хоча від «дідка» залишилася одна назва і впізнаваний дизайн. Базова версія підготовлена ​​для повноцінної участі в гонці на витривалість по пустелі Baja 1000. За доплату компанія підготує баггі для більш суворих умов.

В якості силового агрегату використовується 6,2-літровий двигун GM LT4 з механічним нагнітачем від Chevrolet Corvette Z06. Максимальна потужність складає 659 к.с. і 881 Нм крутного моменту. У базі кліренс становить 394 мм, а хід підвіски досягає 480 мм.

При доплаті за пакет опцій Baja Package баггі SCF Boot отримає посилені амортизатори, потужні гальма, а також трансмісію Gearworks Turbo 400. Підвіска отримає хід до 560 мм, а сам позашляховик буде оснащуватися додатковим багом, навігацією і системою кондиціонування внутрішнього простору шолома.

У компанії відзначили, що дебют позашляховика може відбутися у «бойових умовах». Scuderia Cameron Glickenhaus може взяти участь в 52-й щорічній гонці Baja 1000, яка почнеться через п’ять днів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!