Позашляховик від мільйонера SCG Boot показали у всій красі (відео)

Легендарний баггі Hurst Baja Boot 1960-х років отримав реінкарнацію у вигляді сучасного легкого позашляховика. Базова версія здатна подолати повний маршрут гонки Baja 1000.

0
604

Компанія Scuderia Cameron Glickenhaus опублікувала перше живе відео нового позашляховика SCG Boot, побудованого за мотивами легендарної моделі Hurst Baja Boot 1960-х років. Хоча від «дідка» залишилася одна назва і впізнаваний дизайн. Базова версія підготовлена ​​для повноцінної участі в гонці на витривалість по пустелі Baja 1000. За доплату компанія підготує баггі для більш суворих умов.

В якості силового агрегату використовується 6,2-літровий двигун GM LT4 з механічним нагнітачем від Chevrolet Corvette Z06. Максимальна потужність складає 659 к.с. і 881 Нм крутного моменту. У базі кліренс становить 394 мм, а хід підвіски досягає 480 мм.

При доплаті за пакет опцій Baja Package баггі SCF Boot отримає посилені амортизатори, потужні гальма, а також трансмісію Gearworks Turbo 400. Підвіска отримає хід до 560 мм, а сам позашляховик буде оснащуватися додатковим багом, навігацією і системою кондиціонування внутрішнього простору шолома.

У компанії відзначили, що дебют позашляховика може відбутися у «бойових умовах». Scuderia Cameron Glickenhaus може взяти участь в 52-й щорічній гонці Baja 1000, яка почнеться через п’ять днів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.