Aston Martin DBS Superleggera розігнався майже до 322 км/год

0
634
Завдяки потужному 5,2-літровому двигуну V12, британський спортивний автомобіль зміг розігнатися до швидкості 322 км / год. За запевненням представників компанії, «максималка» купе становить 340 км / год.
Якби у вас була можливість проїхати на необмеженій ділянці німецького автобану з максимально можливою швидкістю, якою б ви вибрали автомобіль? Суперкар Ferrari, а може бути і Lamborghini? А як щодо британського спортивного купе Aston Martin DBS Superleggera? Так, можливо моделі Aston можна на рівних порівнювати з чистокровними італійськими скакунами, проте британський автомобіль може запропонувати дуже хороші динамічні характеристики. 

Під довгим похилим капотом DBS Superleggera встановлений 5,2-літровий двигун V12 з подвійним турбонаддувом. Він виробляє жахливі 715 кінських сил потужності і 900 Нм моменту, останній доступний між 1800 і 5000 об / хв.
Восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF направляє потужність на задні колеса, де встановлений механічний диференціал з обмеженим прослизанням і технологією векторизації крутного моменту.

Aston стверджує, що автомобіль може розігнатися до 100 км / год за 3,4 секунди. Через електронного обмежувача швидкості, «максималка» складе 340 км / год. Однак на відеоролику, водій зміг розігнати машину тільки до 320 км / год.

Aston Martin DBS Superleggera дебютував в червні як модель 2019 року, замінивши собою Vanquish S. Можна сказати, що в порівнянні з конкурентами з Ferrari, Lamborghini, все моделі британського автовиробника і зокрема Aston Martin можуть запропонувати ідеальне поєднання швидкості, продуктивності і розкоші і DBS Superleggera прямий тому доказ. Машина має початкову ціну в 300 000 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!