Автоексперт назвав три ознаки швидкої поломки двигуна авто

0
2889

Мабуть, головний страх будь-якого автомобіліста – «потрапити» на ремонт мотора, так як це і довго, і дорого. Відомий автоексперт назвав основні ознаки швидкої поломки двигуна.

Добре, якщо біда прийшла в період гарантії (тоді, можливо, і ремонтувати не будуть – просто замінять на новий), але якщо немає, то будь-яка поломка може бути те саме трагедії. Так чи інакше, їздити на машині з несправним двигуном можна.

« Якщо раптом з’явився стукіт, якого раніше не було, загорілася лампочка незрозуміла на приладовій панелі, машина стала гірше тягнути – це причини звернутися в сервіс. Якщо здатності вистачає подивитися, то можна побачити, не бовтається чи щось в повітрі. Ремінь видно відразу, а всі інші речі »- всередині мотора, – сказав експерт.

Погіршилася динаміка розгону, відчуваєте провали в тязі? Не поспішайте «грішити» на мотор, подивіться свічки запалювання. Благо їх вартість невисока (в залежності від марки і моделі автомобіля).

Як уникнути всіх цих проблем? Насправді, рецепт простий: регулярне обслуговування (правильними витратними матеріалами), якісне паливо і банальна уважність. Тільки тоді двигун прослужить максимально довго, а ви, в свою чергу, позбавите себе від усіх неприємних сюрпризів, які можуть спіткати вас в найнесподіваніший момент.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!