Suzuki Vitara Brezza продовжує бити рекорди продажів (Фото)

0
1865

Концерн Suzuki відзвітував про результати продажів за минулий місяць цієї осені. Беззаперечним лідером бренду знову став малогабаритний паркетник Vitara Brezza. Що розійшовся тиражем в 13 тисяч, що на 15 відсотків більше, ніж місяцем раніше.

Це авто почало продаватися навесні 2016 року. З самого моменту появи крос став користуватися підвищеним попитом через привабливий сучасний дизайн, багате оснащення і прийнятний цінник.

Варто нагадати, що довжина паркетника вийшла на 3 995 мм, ширина дорівнює 1 790 мм, висота досягла позначки в 1 640 мм, а база коліс становила 2 500 мм. У рух авто наводиться двома турбованими дизельними агрегатами: з робочим об’ємом на 1,3 і 1,5 літра потужністю на 90 і 95 кінських сил відповідно. У парі йде пятидіапазонна «механіка» або роботизована трансмісія АМТ. Привід пропонується виключно передній. За словами розробників, авто з’їдає 4 літри на сто кілометрів пробігу.

В арсеналі базового оснащення кросовера значаться: антиблокувальна система гальм, кондиціонер, водійська подушка безпеки, електросклопідйомники «по колу», стереосистема з чотирма динаміками і штамповані 16-дюймові диски. У максимальній модифікації Vitara Brezza придбала: адаптивну передню оптику, опцію курсової стабілізації, круїз-контроль, датчики дощу, відеокамеру заднього огляду, кнопку запуску двигуна, інформаційно-розважальну систему SmartPlay з сенсорним дисплеєм, «лиття» на 16 дюймів, а також забарвлення кузова одночасно в два кольори.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!