Український автозавод представив потужну новинку (фото)

0
6158

Завод спецтехніки Техкомплект вперше в рамках спеціалізованої виставки «Автодорекспо-2019» представив 10-кубовий італійський автобетонозмішувач Imer на базі IVECO Trakker AD410T41B.

Про це повідомляє прес-службу підприємства.

Зазначається, що завдяки спеціальній конструкції спірального леза всередині барабана, автобетонозмішувач дозволяє тривалий час перевозити бетон, який при цьому не втрачає своїх характеристик та однорідності.

Автоміксер обладнаний пультом керування в кабіні водія, що дозволяє керувати барабаном, не виходячи з машини, має освітлення заднього виду, пристрій блокування барабану, який гарантує безпеку операцій під час технічного обслуговування всередині барабана, манометр, покращену трансмісію.

Техкомплект засновано в 1998 році. Підприємство займається налаштуванням та встановленням надбудови на європейські шасі: MAN, IVECO, RENAULT, MERCEDES, MAZ, SCANIA. Сере продукції виробника – автогідропідіймачі, ремонтно-аварійні та вахтові автомобілі, машини швидкої допомоги, автокрани, бетонозмішувачі, крани-маніпулятори, автопаливозаправники та інші спецмашини для конкретних завдань.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!