Кросовер Jetta VS5 б’є рекорди продажів (Фото)

0
442

За два місяці з моменту старту продажів автомобіль купили більше 17 тис. раз. Цей результат дозволив залишити далеко позаду основних конкурентів.

На початку осені компанія Volkswagen вивела на ринок Китаю бюджетний кросовер Jetta VS5. За результатами перших двох місяців продажів кросовер показав чудові результати – в Піднебесній власниками нового авто стали 17,1 тис. осіб. Такий результат дозволяє впевнено випереджати такі відомі моделі, як Kia Sportage і Mitsubishi Outlander. Високий рівень продажів пояснюється багато в чому досить низькою ціною – базова комплектація автомобіля коштує 84 800 юанів (298 тис. грн.), а максимальна версія обійдеться в 112 800 юанів (397 тис. грн.).

При цьому покупці довіряють надійності і імені бренду – хоча Jetta півроку тому перетворилася в самостійний бренд, але все ж має відношення до марки Volkswagen.

Довжина Jetta VS5 становить 4 419 мм, ширина – 1 841 мм, висота – 1 616 мм. Відстань між осями складає 2 630 мм. «Донором» для автомобіля стала модель Volkswagen Tharu. Однак, в Jetta VS5 присутньо багато елементів оригінального дизайну – нові бампера, змінена решітка радіатора, більш рельєфний кузов і стильна оптика. В якості силового агрегату використовується турбомотор об’ємом 1,4 літра з віддачею 150 к.с., який працює в тандемі з АКПП на 6 ступенів. Про повний привід мови не йде навіть в якості опції.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!