Кросовер Hyundai Tucson наступного покоління зняли на відео

В інтернеті з'явилися перші знімки і відео з випробувань нової версії кросовера Hyundai Tucson в Нюрнбургрінгу.

0
531

Виробник автомобілів Hyundai готується до презентації нової моделі популярного автомобіля Hyundai Tucson. Фотошпигуни зуміли зняти відео з фінальних випробувань нового кроссовера. На жаль, так як машина повністю покрита щільною камуфляжній плівкою, багато деталей розглянути неможливо.

Згідно показаному відео, водій автомобіля їхав в спокійному темпі, відчуваючи їзду в міських умовах. Примітно, що в салоні машини можна помітити відсутність задніх пасажирських місць і каркас безпеки.

Незважаючи на камуфляж, деякі особливості все ж можна помітити. Нова модель буде випускати з поліпшеними радіаторними гратами, новими фарами і дворівневою оптикою. На капот і двері додана «виштамповка», що додає машині індивідуальності. Детальні технічні характеристики поки невідомі. За попередніми даними, автомобіль можна буде обладнати двома варіантами силових установок на вибір. Перший являє собою 1,6-літровий турбодвигун, потужність якого становить 180 к.с. Другий є 2,5-літровим турбованим мотором потужність 300 к.с. Трансмісія оснащується автоматичною коробкою передач з 8-ю ступенями.

Дата презентації поки не призначена, але анонса Hyundai Tucson варто очікувати найближчим часом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!