У Мережу злили ексклюзивне фото нового кросовера Ford (фото)

0
1463

Цю фотографію переслав в американську редакцію Motor1 читач, який побажав залишитися анонімним. Якщо вірити джерелу, на ній зображений серійний або передсерійний кузов майбутньої новинки, на даний момент відомої під ім’ям baby-Bronco. У серію кросовер піде, за нашими даними, або Bronco Sport, або Bronco Adventurer.

На користь нашої версії говорять чітко помітні на фото задні стійки кузова з характерним нахилом, які цілком відповідають побаченому нами на шпигунських фото. Ще одна збігається деталь – вентиляційний отвір в районі стику переднього крила і панелі дверей. Очікується, що кросовер отримає несучий кузов і розділить платформу з вже відомим Escape (в Україні продавався, як Ford Kuga). Однак, швидше за все, новинка буде позиціонуватися як більш сувора модель, більше орієнтована на бездоріжжі, ніж донор платформи. Не виключено, що у нього навіть не буде моноприводних модифікацій.

Що стосується моторної гами, то вона, ймовірно, теж буде збігатися з двигунами, які пропонуються для Escape. Це означає один з двох турбованих моторів – 180-сильний полуторалітровий або “четвірка” об’ємом 2,0 л з віддачею в 250 к.с.

Коментувати фотографію в Ford відмовилися, заявивши, що не дають інформації по яким би то не було майбутнім продуктам. Однак відомо, що виробник вже розлучився з думкою про дебют новинки на листопадовому автосалоні в Лос-Анджелесі. Відповідно, розсекречений кросовер буде на початку наступного року, а роком пізніше з’явиться і повноцінний Ford Bronco – відроджений рамний позашляховик.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!