Представлений хетчбек Volkswagen Golf нового покоління (Фото)

0
703

Volkswagen представила нове покоління найпопулярнішого автомобіля в Європі. Модель залишилася на платформі від минулого покоління, повністю впізнаваною і отримала нові опції.

Восьме покоління Volkswagen Golf позбулося тридверної версії, але залишилася повнопривідна модифікація.
Новинка отримала світлодіодну оптику, причому вона вже є в базовій версії. Найдоступніша комплектація отримала вісім світлодіодних елементів і галогенові поворотники, а в більш дорогих версіях встановлено 11 світлодіодних блоків. Найдорожча версія «Гольфа» отримала адаптивну оптику з 22 діодами.

Нове покоління трохи зросло в розмірах і тепер довжина моделі складає 4284 мм, ширина – 1800 мм і висота – 1456 мм. Колісна база не змінилася – 2636 мм. В основі восьмого покоління лежить база – MQB, яку також використовували і для сьомого «гольфу».

У Старому Світі хетчбек буде доступний в 13 версіях, але серед них більше буде варіантів з повністю електричною силовою установкою. Під капотом Golf встановлюватимуть літровий і 1,5 літровий бензиновий турбомотор, турбований дизельний агрегат об’ємом 1,5-літра і гібридні силові агрегати. Також компанія розробила версію TGI на метані.

Трансмісія для ДВЗ і гібридів буде механічна або DSG. У салоні нового хетчбека тепер мінімуму кнопок, але замість цього встановлено великий сенсорний екран, який також замінив звичну панель приладів.

В ЄС Volkswagen Golf запропонують в чотирьох версіях: Golf, Life, Style і R-Line.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!