Унікальний кросовер Mitsubishi розкрили до дебюту

0
477

Японська корпорація Mitsubishi бере участь у всіх значущих автосалонах, на цей раз компанія підготувала до автосалону в Токіо, цікаву новинку – синтез кросовера і баггі – Mitsubishi Mi-Tech.

Mitsubishi Mi-Tech є стильним позашляховик з відкритим верхом, у машини відсутні двері. Таким чином, даний транспортний засіб при бажанні можна класифікувати і як баггі, а точніше важке баггі. Раніше про цю новинку розповідали ми, відзначивши достатньо суперечливий зовнішній вигляд нового транспортного засобу, а також точно вказавши на футуристичність конструкційних рішень при виготовленні нового компактного кросовера. Уже зараз машину можна побачити в мережі.

Баггі-позашляховик, що цілком зрозуміло, має повний привід. Mitsubishi Mi-Tech обладнаний гібридною силовою установкою. На концепті встановлений газотурбінний двигун, який замість звичайного бензинового двигуна буде виконувати роль генератора для блоку з чотирьох електричних агрегатів. Система охолодження двигуна є чотири вентилятора.

Особливістю новинки можна також вважати і нову систему управління інтерфейсом водій-машина. Суть системи полягає в тому, що цілий комплекс, що складається з декількох сенсорів і камер, допоможе уникнути водієві зіткнень на трасі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!