В інтернеті продають Volkswagen Passat B3 1992 року в хорошому стані

0
673

5-дверний Variant на основі седана Volkswagen Passat третьої генерації ніколи не був машиною для понтів. Практичний універсал мав вельми надійну і просту конструкцію і непогану динаміку для свого класу.

Витривалі Passat B3 до теперішнього часу в достатку представлені в Казахстані, але в силу віку стан даних німецький моделей вже далеко не ідеальний.

За роки використання модель отримала безліч прихильників, яким, швидше за все, сподобається те, що на голландській торговому майданчику Auto Leitner в даний момент продається універсал Variant VR6 генерації B3 1992 року. Його потужний атмосферний мотор на 2,8 літра мав продуктивність 174 к.с. Разом з двигуном працювала 5-швидкісна КПП. Машина прискорювалася до першої «сотні» за 8,6 секунди, а максимально розганялася до 218 км / г.

Автомобіль укомплектували люком з електричним приводом, електричними склопідйомниками, бічними дзеркалами з електроприводом, гідропідсилювачем рульового колеса. Крім того, машина має центральний замок, бортовий комп’ютер, оригінальну стереомагнітолу VW Gamma, передніми кріслами з регульованою висотою, передніми протитуманними фарами, легкосплавними дисками на 15 дюймів Estoril і багатьом іншим.

Пробіг голландського зразка становить 87 276 км. Разом з машиною йдуть всі потрібні документи про проходження ТО і планових замінах. Даний Passat B3 продається за ціною у 8 750 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!