З’явилися перші фото Nissan X-Trail нового покоління

0
815

Автомобільний бренд Nissan почав проведення фінальних випробувань нової версії популярного кросовера Nissan X-Trail. Дізнатися про це вдалося, завдяки фотографіям від фотошпигунів.

Якщо судити за отриманими від фотошпигунів знімкам, автомобіль зазнав значних змін зовнішнього вигляду. Поки важко сказати, наскільки змінилося технічне оснащення авто, так як немає точних даних на цей рахунок, але вони обов’язково будуть.

Нова версія Nissan X-Trail оснащується: оновленими радіаторними V-подібними гратами, нової LED оптикою з двома рівнями, переробленим переднім і заднім бампером, а також новими задніми фарами.

Згідно з деякими чутками, в салоні автомобіля з’явиться: інноваційна панель управління з сенсорним дисплеєм, новий мультимедійний комплекс, цифрова приладова панель, електричний селектор коробки передач і сенсорний дисплей для управління клімат-контролем.

За попередніми даними, прем’єра нової генерації кросовера Nissan X-Trail відбудеться на початку грудня поточного року. У якій кількості, і за якими цінами автомобіль надійде на територію України, залишається невідомим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!