Aston Martin показав суперкар вартістю 6 млн фунтів

0
725

Випуск обмеженої версії купе Aston Martin DBS GT Zagato приурочений до сторіччя італійського ательє Zagato. Новинка володіє унікальними особливостями.

Дана приголомшлива машина стала другою в DBZ Centenary Edition після DB4 GT Zagato, який був представлений в кінці літа і є копією гоночного авто 1959 року.

DBS GT розроблений на основі DBS Superleggera і відрізняється від нього як зовнішнім виглядом, так і інтер’єром, який виконаний в експресивному стилі. Автомобіль приводиться в рух 5,2-літровим мотором V12 з двома турбонагнітачами, продуктивність якого складає 771 к.с.

Особливо потрібно підкреслити велику решітку радіатора, що складається з 108 секцій, закритими при стоянці і зрушуються з пуском мотора. Кріплення коліс здійснюється за допомогою гайки.

Кузов новинки суттєво змінився на краще, причому дах, який ніби перетікає в тоноване заднє скло, є ілюзією – це не що інше як углепластикова заглушка. Тут відсутні вікна, з цієї причини зображення з камери заднього виду відображається на моніторі.

Внутрішні панелі інтер’єру значно змінені, причому певні елементи мають золоте напилення. Тираж лімітованої варіації складе 19 одиниць, кожна з яких буде коштувати від 6 млн фунтів стерлінгів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!