Опубліковані допрем’єрні фото BMW 2-ї серії Gran Coupe

0
371

На цьому тижні автомобіль буде детально представлений публіці. Відраховуючи години до прем’єри, можна зайнятися вивченням офіційних знімків.

2-га серія Gran Coupe буде компактним автомобілем, який претендує на окреме місце в сегменті. Машина стане хорошою альтернативою 3-й серії, якщо потрібен розмір трохи менше. А в деяких точках світу повністю буде замість 1-ю серію, платформу якого використовує. Детальні характеристики розкриються в день прем’єри, а поки ми знаємо, що буде використаний той же силовий агрегат, що і в топової версії M235i xDrive – це 2-літровий бензиновий турбований мотор і повний привід.

Автомобіль буде оснащений функцією ARB, що дозволяє блокувати міжколісний диференціал, а також BMW Performance Control, що розподіляє крутний момент.

Передня частина відрізняється від 1-ї серії ледве помітними деталями, навіть решітка та ж, а не пізнавані вертикальні смуги. Дизайн не сильно пішов від стандартної «двійки», яку можна дізнатися по задній частині, де багажник плавно переходить в дах через тонкий спойлер. Трохи коротше став капот. Ліхтарі заднього світла мають звичайну для BMW форму літери «L», але не настільки виражену, як у великих моделей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!