Виробник вирішив розсекретити до прем’єри нову версію Volkswagen Golf

0
1383

Нове покоління Volkswagen Golf повинні представити 24 жовтня в штаб-квартирі німецького автобренда в німецькому Вольфсбурзі. Легендарний хетчбек нової генерації почнуть продавати на початку наступного року.

Нещодавно транспортний засіб розсекретили на шпигунських фото. При цьому новий Golf не одягнений в камуфляж. Знімки новинки опублікували в Instagram. З представлених фотографій видно, що транспортний засіб похвалиться новим логотипом марки, який в перший раз дебютував на версії електрокара Volkswagen ID.3.

Хетчбек Golf повинен отримати не багато змін. Одним з найяскравіших елементів дизайну будуть головні фари. Вони отримають досить незвичайну форму. Світлодіодну стрічку виробник простягнув від радіаторної решітки далеко до боковини. Тим часом для решітки характерна наявність двох частин. Верхню зробили ще вже в порівнянні з попередником. А ось ширина нижньої частини стала більше.

Інтер’єр транспортного засобу відрізняється своєю футуристичністю. Власнику авто пропонується одночасно три дисплея. За заявою багатьох користувачів мережі, новинка отримала багатьох цікавих елементів, що їх дуже тішить.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!