Jeep Grand Cherokee SRT8 отримав 1200 к.с. потужності

0
624

У минулому році оновлений Jeep Grand Cherokee SRT8 2012 випуску здивував своїми перетвореннями більшість автомобілістів.

Так, в результаті доопрацювань машина стала найшвидшою моделлю за всю історію компанії Jeep. Під капотом був встановлений 6,4-літровий модернізований двигун, потужність якого 465 кінських сил.

Цього року титул отримала інша модель Trackhawk, оснащена 6,2-літровим мотором V8, потужністю 707 кінських сил. З огляду на технічні дані, автомобіль спокійно може кинути виклик могутньому спорткару Lamborghini Urus, представленого раніше, правда, тільки в гонці по прямій.

Але, незважаючи на це, тюнери з автомобільного ательє Ferrada вирішили, що це не межа і тепер хочуть оснастити автомобіль 1200-сильним силовим агрегатом. Крім того, для машини буде розроблена нова колекція коліс.

Екстер’єр автомобіля також отримає зміни. Так, ззаду буде встановлений величезний вихлоп, що виходить з модернізованого бампера. Також для машини конструктори створили нову головну оптику. Вартість всіх переробок невідома.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!