5 добротних китайських автомобілів, які можна сміливо брати (Фото)

0
1229

Довгий час китайська продукція асоціювалася з чимось виключно низькоякісним. Однак часи змінюються, причому дуже круто. Сьогодні китайський автопром готовий запропонувати досить велику кількість цікавих, стильних, а найголовніше якісних машин, здатних задовольнити майже будь-які запити. Подивимося на п’ятірку таких з числа тих, що можуть бути найбільш цікаві нашим співвітчизникам.

1. Haval H9

Коли говориш людям про те, що, купуючи Haval H9, можна отримати в розпорядження надійний, комфортний і продуктивний автомобіль з Китаю з характеристиками, порівнянними з японськими преміальними позашляховиками, люди не вірять. Особливо при врахуванні того факту, що за «китайця» доведеться викласти майже в два раз менше, ніж за «японця». При цьому знайти людину, яка б залишився незадоволений H9, буде досить складно. У машини тільки один мінус – огидна ліквідність на вторинному ринку.

2. Lifan Smily

Ще один автомобіль, який наші співвітчизники при порівнянні з іншими іномарками могли б охарактеризувати словами «та навіщо платити більше». Для свого класу Lifan Smily має непогані характеристики і надійністю. Ціна при цьому нижче, ніж у більшості аналогів на ринку від інших видних виробників. У машини є всього один недолік – це відверто тісний салон. Також Smily споживає разюче багато палива для своїх габаритів.

3. Brillance V5

Якщо завжди хотілося BMW X1, але грошей в кишені є в кращому випадку на півтори Lada Vesta, можна включити імпровізацію і зупинитися на автомобілі з Китаю, а саме на Brillance V5. У своє розпорядження можна отримати по-справжньому приємний паркетник з просторим салоном, непоганим багажником, високим кліренсом, сучасним дизайном і досить високим рівнем якості.

4. Chery Tiggo 2

Автомобіль, який вже досить давно зміг завоювати серця власників. За підсумком маємо відмінний паркетник з низькою витратою пального, просторим салоном і високим кліренсом. З недоліків слід виділити не дуже-то вдалий багажник і погану ізоляцію шуму під час їзди. Втім, і те й інше у даного «китайця» все одно краще, ніж у більшості подібних авто з цієї ж цінової категорії.

5. Geely Emgrand

Автомобіль, який вже став легендою на ринку. Все тому, що випускалося авто з 2009 по 2016 рік. Проте, знайти Geely Emgrand на вторинному ринку, в тому числі в непоганому стані не складе особливих труднощів. При тому, що «китаєць» має не найкращу якість збірки, більшість власників хвалить його за низьку вартість технічного обслуговування, а також непогану надійність. Відомо багато випадків, коли Geely Emgrand пробігав близько 100 тисяч кілометрів без серйозних проблем.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!