У Мережу потрапили знімки оновленого інтер’єру BMW 5

0
274

Скоро буде продемонстрована оновлена ​​G-30 5 серії. Але вже є перші неофіційні фотографії салону, зроблені прямо на дорозі.

Модель обзавелася панеллю приладів, як в восьмий серії, тільки діаметром 12,3 дюйма. Медіа-дисплей також трохи збільшено в розмірі. Додано трохи нових кнопок на кермі для управління функціями автомобіля. Це все, що торкнулося змін салону.

Передня частина автомобіля зазнала змін в області фар, які стали тоншими. Більш видатною стали грати радіатора. Бампер теж трохи змінився. Ті ж зміни фар і бампера торкнулися задньої частини. Різноманітність двигунів, судячи з усього, не оновиться, лише буде додано сажаевий фільтр.

Є думка, що буде додана версія гібрида з високою продуктивністю, як в 530E. Потужність її установки становить 388 к.с. Спецверсією Facelift також обзаведеться M5, яку таким же чином відобразили фотошпигуни. Схоже, що виробник хоче зробити зовнішній вигляд серії динамічним і виразним, оскільки попередні версії викликали багато негативних відгуків по цій частині.

Автомобіль з’явиться у продажу на стику 2019-2020 років.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!