У Львові показали Citroen, якому 90 років

0
1131

На вулицях Львова городянами був помічений Citroen AC4 Berline Luxe 1929 року випуску. При цьому автомобіль знаходиться на ходу і викликає здивовані погляди публіки.

Своїм другим життям машина зобов’язана подружжю Євгену і Світлані Кравс. Вони витратили 20 тисяч доларів на придбання авто та ще 10 на його реставрацію. В результаті автомобіль зовні виглядає майже як новий. При цьому господарі транспорту запевняють, що використання сучасних деталей зведено до мінімуму.

Під капотом залишився все той же заводський двигун на чотири циліндри, обслуговується старою доброю «механікою» на 3 ступені. Все знаходиться в робочому стані.

Цікаво, що AC4 на рубежі 20-30-х років використовувався у Львові в якості міського таксі. Більш того, з огляду на підвищений попит французька торгова марка вирішила відкрити в регіоні контору, багато в чому нагадує сучасний дилерський центр. Адже дійсно, популярність Citroen у Львові була стабільною завдяки привабливому дизайну і низькою ціною. Навіть представники знаті мали в своєму автопарку деякі моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!