Опубліковано список бюджетних автомобілів з надійними двигунами

0
1229

Фахівці відзначають, що автомобілісти в першу чергу звертають увагу не на потужність моторів, а на їх надійність і економічність.

Автоексперти назвали бюджетні автомобілі, які можуть похвалитися надійними двигунами. Всього фахівці виділили п’ять моторів.

На першому місці виявився 1,6-літровий 8-клапанний двигун Renault з індексом K7M, який встановлюється на Logan і Sandero. Крім цього надійним вважається 16-клапанний мотор K4M, що розташовується під капотами таких моделей, як Kangoo, Logan, Duster і Megane.

Друга сходинка дісталася мотору Mitsubishi з індексом 4G63, який випускався в 1980-2000-і роки. Його «спадкоємцями» є 2-літрові G4KD (Kia / Hyundai) і 4B11 (Mitsubishi) – Kia Serato, Optima, Sportage, Hyundai Elantra, ix35, Sonata, Mitsubishi Lancer і Outlander.

Замикає трійку лідерів агрегат від Opel з індексом Z18XER. Таким мотором оснащуються Opel Astra, Zafira, Insignia і Vectra. Експерти також виділили 1,8-літровий R18A і 2-літровий R20A, які стоять під капотами Civic, Accord CRV і Stream.

У представлений список також потрапив сучасний двигун M4R, побудований на базі 2-літрового двигуна Renault / Nissan MR20DE зразка 2005 року. Його можна побачити на Nissan Qashqai, Renault Clio, Megane і Scenic.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!