Розкішний кросовер Mercedes – Maybach GLS проходить фінальні випробування

0
790

Пройшло багато часу відколи був показаний німецький ультра-розкішний кросовер Mercedes – Maybach у вигляді концепту і слід сказати, що презентація вразила. Подальші “шпигунські” знімки автомобіля значною мірою розкривають дизайнерські риси екстер’єру новинки. Єдине, що залишилося “за кадром”, це зовнішній вигляд кутових вентиляційних отворів в передньому бампері і фірмовий значок Maybach. Ні для кого не було секретом, що новий кросовер в лінійці преміального бренду Maybach отримає багато подібностей з нинішньому SUV GLS – адже саме на цій моделі він і заснований. Проте деякі зміни в зовнішньому вигляді все ж є – фальшрадіаторні грати, а також передній бампер тепер виглядають по-іншому.

З’явилося куди більше плавних ліній. В цілому, передня частина машини відповідає новому екстер’єру кросовера GLS – Class, але має менші кутові вентиляційні отвори. У задній частині з’явилися переглянуті патрубки випускної системи. А по усьому кузову з’являться хромовані елементи.

На даний момент невідомо, що ж буде знаходиться під капотом у нового кросовера Maybach. Наявність 4,0-літрового мотора Twin – Turbo V8 практично гарантовано – його потужність може варіюватися від 460 до 480 л.с. Також може з’явитися плагин-гибридная силова установка на 480+ л.с. Але, мабуть, найбільший інтерес представляє можливий 6,0-літровий мотор V12. Чи означає це, що остаточна презентація розкішного кросовера повинна статися в самий найближчий час?

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!