Porsche Speedster представлений без вітрового скла

0
584

Як добре відомо тим, хто знайомий з верхніми шарами швидкорозвиваючогося ринку, є нова ніша, яка приваблює все більше автовиробників, автомобілях яких відсутній дах і вітрове скло.

Не те, щоб компанія Ferrari винайшла велосипед у випадку з Monza SP1 і SP2, але Маранелло безумовно допоміг цій концепції завоювати популярність. McLaren вже оголосила про свої наміри створити свій спідстер, в якості конкурента Ferrari Monza Rival.

Навіть Porsche приєднався до гри, хоча і поки не на комерційному рівні.

Мається на увазі концепція Bergspyder, заснована на Boxster 2018 року, з якою ми познайомилися в червні, незважаючи на ідею, яка з’явилася в 2015 році.

Незважаючи на те, що Bergspider 1968 року був важчий на 400 кг і призначався для гірських пригод, він, як це робить машина нового століття, приковує погляди до екранів.

В даний момент Porsche посилається на труднощі з реєстрацією на деяких ринках як на причину, по якій новинка не пропонується публіці. Але що, якщо справи підуть в гору, і у Ferrari Monza SP1/SP2 і McLaren Speedster з’явиться реальний конкурент?

Поки рендеринг, представлений перед нами, демонструє, як може виглядати спідстер у виконанні німецького бренду. Все почалося зі звичайного ескізу, створеного дизайнером Гилнеем Хоффманном Борхесом, в той час як лейбл Spdesignest додав кольору і тіні, які наблизили двомірне зображення реального життя.

І хоча Porsche не оголошувала про свої наміри створити такий автомобіль, який-небудь ексцентричний шанувальник, можливо, вже готує таку збірку, хоча необов’язково відправною точкою для цього має послужити зображений тут Taycan.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!