Toyota опублікувала ціни на позашляхову версію нового Toyota RAV4

0
2098

Коли Toyota представила позашляховик RAV4 TRD, вона залишила частину інформації не розкритою, а саме — ціни. Але завдяки виданню Cars Direct ми тепер знаємо, що RAV4 TRD Off-Road буде коштувати 36 300 доларів США.

RAV4 TRD Off-Road, представлений раніше на Чиказькому автосалоні, створений на базі комплектації Adventure і отримав безліч поліпшень, орієнтованих на бездоріжжя, всередині і зовні. RAV4 TRD має спеціально налаштовану підвіску, модифіковані гвинтові пружини і переналаштовані амортизатори. Виготовлені на замовлення шини Falken Wildpeak Trail забезпечують краще зчеплення 18-дюймових чорних коліс. Повний привід є стандартним.

Toyota RAV4 TRD Off-Road — не найдорожчий доступний RAV4. Він значно дорожче, ніж базова комплектація LE, ціни на яку починаються з позначки в 26 970 доларів США. Найдорожчим є кросовер у виконанні Limited з повним приводом, який на 300 доларів дорожче, ніж TRD Off-Road.
Однак версія TRD Off-Road може похвалитися не тільки шинами. Інтер’єр має темну передню і задню нижню панелі, а також ексклюзивну двоколірну обробку — Magnetic Grey Metallic з Ice Edge. Інші кольори, які можна поєднувати з Ice Edge, називаються Midnight Black і Lunar Rock.

Також по всюди можна знайти унікальні матеріали обробки і червону контрастну строчку. На передніх підголівниках нанесений логотип TRD, також як і на всепогодні килимки. Під капотом розташувався вже знайомий 203-сильний 2,5-літровий двигун, який доступний в інших комплектаціях нового Toyota RAV4.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!