На продаж виставили екслюзивний Mercedes-Benz 190SL 1960 випуску

0
454

На онлайн аукціоні Bringatrailer в продажу з’явилася ексклюзивна машина Mercedes-Benz 190SL. Випуск автомобіля відбувся в 1960-му. Він оснащений кузовом чорного кольору і жорстким знімним дахом.

Кабріолет в позаминулому році купив каліфорнійський житель. Машину укомплектували сталевими колісними дисками, хромованими накладками і ковпаками в відповідних колірних відтінках і шинами Maxxis MA-1.

Дизайнери під час розробки авто використовували дуже багато червоного в інтер’єрі. У той же час в салоні є кермо відтінку слонової кістки. На приладовій панелі встановлені хромовані елементи.

Автомобіль може максимально розганятися до 140 миль / год (225 км / год). Відзначається, що ця машина в цілому проїхала 86 000 миль (приблизно 138 000 км). Авто отримало бензиновий двигун на 1,9 літри, що поєднується з 4-швидкісною механічною трансмісією.

Передній і задній бампери ексклюзивної машини мають великі ікла, а її кузов оброблений хромом. Станом на сьогодні ціна на даний автомобіль вказана на рівні 45,5 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!