Audi представила оновлену серію A5 (фото)

0
1181

Audi A5 Sportback, купе A5 та кабріолет A5 тепер мають оновлений дизайн і передову концепцію управління MMI touch. М’яка гібридна технологія забезпечує більший комфорт при одночасному зниженні витрат палива.

Уже у базовій версії моделі у всіх типах кузова оснащуються світлодіодними фарами, а за додаткову плату можна замовити матричні світлодіодні фари зі світлодіодними задніми ліхтарями з динамічними сигналами повороту. Також було розширено список обладнання, що пропонується для Audi A5. Крім основного варіанту, екстер’єр тепер доступний в двох додаткових виконаннях: advanced і S line. Моделі S і кабріолет A5 також мають свій власний унікальний зовнішній вигляд, який доповнює один з 12 варіантів кольорів кузова, включаючи новий зелений колір.

Audi пропонує безліч систем допомоги водієві для оновлених моделей A5, частина з яких увійшла до списку стандартного устаткування.

У салоні в очі кидається великий сенсорний дисплей MMI, центр управління нової операційної системи, який злегка нахилений до водія. 10,1-дюймовий тачскрін замінює поворотний джойстик, який використовується в попередніх моделях. Нові функції також роблять навігацію інтелектуальною та інтуїтивно зрозумілою.

Тепер клієнти можуть використовувати додаток myAudi для долучення трьох функцій в режимі “онлайн” в будь-який час після покупки свого автомобіля: Audi navigation MMI plus, DAB + digital radio і інтерфейс смартфона Audi. Додаток можа активувати на один місяць, один рік або на необмежений термін.

Оновлені Audi A5 доступні в Європі з потужністю в діапазоні від 163 к. с. На старті продажів чотири варіанти двигуна А5 будуть оснащені м’якою гібридною системою (MHEV). В її основі буде лежати чотирициліндровий двигун і 12-вольта електрична система.

Всі моделі A5 оснащені автоматичною коробкою передач, або 7-ступінчастою S tronic, або 8-ступінчастою tiptronic. Повнопривідна фірмова система quattro доступна як опція для слабших силових установок і поставляється в стандартній комплектації з трьома топовими агрегатами.

Audi пропонує версії S5 Coupe і S5 Sportback з 3,0-літровим TFSI. Турбований бензиновий двигун прямого вприскування має потужність 354 к с. і виробляє величезний крутний момент в 500 Нм. V6 розганяє S5 Coupe TFSI від 0 до 100 км / год за 4,7 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці в 250 км / год.

Моделі Audi A5 і S5 з двигуном TDI можна замовити в Європі з осені 2019 року. Товарні екземпляри з’являться у дилерів вже на початку 2020 року. Базова ціна в Німеччині за купе A5 40 TFSI з 12-вольтової гібридною системою становить 42 900 євро. Клієнти можуть замовити купе S5 за ціною від 66 500 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!